YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2337 beoordelingen
13 mei 2021 om 10:59 Werkelijk top sushi! En ik weet waar ik het over heb, want ik heb een jaar in Parijs gewoond en ben gewend aan Europa's beste sushi. Yuki is wat mij betreft echt een pareltje in Leiden.
9 mei 2021 om 21:56 Eten was heerlijk. Bezorging duurde erg lang
25 apr 2021 om 9:21 I asked for sushi with no mayonnaise on top. Unfortunately, this was ignored and lots of the sushi was covered in it. Shame because it was very nice sushi underneath!
23 apr 2021 om 22:37 Heerlijke en originele sushi. Echt een kwaliteit beter dan de sushi van de gebruikelijke sushibar. Absolute aanrader.
23 apr 2021 om 21:35 Sushi was niet wat ik er van had gehoopt. Bezorgtijd was ook enorm lang. Vond dit niet sushi waardig. De vis was uitgedroogd en alles behalve vers.
20 apr 2021 om 7:59 heerlijk!
7 apr 2021 om 21:16 Heerlijke, verse sushi.
5 apr 2021 om 21:38 Sushi was goed. Maar de bezorger was 45minuten te laat en had geen wisselge
1 apr 2021 om 23:18 Goed en vers, gewoon lekker
26 mrt 2021 om 14:39 Elke keer weer geweldig. Ziet er heel mooi verzorgt uit en smaakt fantastisch. Beste sushi en sashimi van Leiden ! Misschien hier en daar een eurotje duurder dan ergens anders, maar zo veel beter dat is het echt dubbel en dwars waard. Echt smullen!
20 mrt 2021 om 21:29 Erg duur voor weinig
18 mrt 2021 om 14:02 Erg lekker weer zoals altijd. Die nieuwe rolls zijn echt wonderbaarlijk lekker!