YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1843 beoordelingen
21 mei 2018 om 8:04 Super vers en heel erg lekker!!
17 mei 2018 om 21:04 Sashimi was chewy and not eatable
14 mei 2018 om 23:10 Jammer, ik bestel heel vaak bij Yuki en altijd is het goed. Maar deze keer zaten alle doosjes ondersteboven in de tas waardoor de sushi verpest was en het rundvlees lekte alle saus eruit.
13 mei 2018 om 20:11 Heel erg lekker!! Ik zou de dragon roll zeker aanraden :)
10 mei 2018 om 14:53 Om 12:30 uur sushi besteld. De bezorgtijd was ongeveer 40 minuten. Na een uur gebeld. Kreeg niemand te pakken. Nogmaals gebeld. Het zou nog ‘ongeveer 20 minuten’ duren. Uiteindelijk pas na 2 (!) uur mijn sushi gekregen. Geen excuses, helemaal niets.
10 mei 2018 om 12:56 Lekkere sushi maar bezorging gaat de laatste tijd erg achteruit. 1.5 uur gewacht en het restaurant neemt de telefoon niet op. Na 6 keer bellen eindelijk opgenomen en dan willen ze je doorsturen. Erg jammer
8 mei 2018 om 20:56 Sushi was half warm. Bezorging duurde erg lang en daar bovenop had de bezorger niet genoeg wisselgeld waardoor ik extra heb moeten betalen.
6 mei 2018 om 21:15 Lekker en op tijd.
6 mei 2018 om 16:46 Altijd goede kwaliteit. Altijd heul heul erg lekker. Colors of the rainbow: uber. Dragon vulcano:
29 apr 2018 om 11:38 Sushi was heerlijk maar qua formaat wel heel mini. Hierdoor wel dus heel erg prijzig!!
22 apr 2018 om 19:56 Bezorger was precies op tijd, heel fijn. De sushi was heerlijk, maar ik vond het qua rijst en vulling vrij weinig in verhouding tot het geld dat je er voor betaalt...
11 apr 2018 om 21:56 er is voor mij niets beter dan Yuki sushi! zo bijzonder en zo lekker