YUKI SUSHI LEIDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2720 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yuki Sushi Leiden. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2024 om 20:41 Genoten van de bowls, die je helemaal zelf kunt samenstellen uit een giga keuze aan vis- vlees- en groenten! Super!!!
21 mei 2024 om 20:32 Lovely and fresh, nicely presented. Quick delivery despite the epic 5 hour thunder storm and biblical rain!
12 mei 2024 om 9:05 Ik snap dat het een drukke zaterdag was, maar kwaliteit is belangrijker. Geen lekkere rijst, alle sushi smaakte hetzelfde. Mini sushi stukjes. Heel erg jammer en ook te duur.
28 apr 2024 om 21:55 Eten was prima, maar de presentatie slecht. De sushi zag er uit of de doosjes 2x over de kop waren gegaan…. Erg weinig en slappe sojasaus.
23 apr 2024 om 0:06 The food was incredibly nice and fresh, would definitely recommend it. Tasteful sashimi and the large pokebowl was indeed large (unlike some reviews indicated)! The delivery did take long but it was advertised like that when ordering so that was ok
13 apr 2024 om 1:36 Eten was enorm weinig, had een medium poke bowl en een portie gefrituurde kip voor 17 euro en moest daarna nog een pot ben en jerry eten omdat het eten zo weinig was. Eten was ook niet enorm speciaal
17 mrt 2024 om 22:03 Sushi lag ondersteboven in de tas, waardoor er 4 uit elkaar waren gevallen. Zat ook niet echt veel smaak aan de spicy tuna.
12 mrt 2024 om 7:40 Wij zijn normaal gesproken heel enthousiast over Yuki maar dit keer was denk ik de rijst mislukt, alle sushi viel uit elkaar... Jammer