YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2025 beoordelingen
15 jun 2019 om 15:31 Wel betaald voor gember, niet gekregen
15 jun 2019 om 2:21 Heerlijke verse sushi! Dit blijft de beste sushi tent van Leiden momenteel! Prijs kwaliteit verhouding is perfect.
7 jun 2019 om 21:29 We worden nooit teleurgesteld. Beste sushi uit Leiden
7 jun 2019 om 0:06 Heerlijke sushi, echt wel de beste die je bestellen kan. Maar alweer niet wat ik besteld had, nu weer een sushi te weinig. En lang wachten
1 jun 2019 om 20:00 de beste shashimi 's uit Leiden en Amsterdam en dan ook die softchell krab, Coquille met walsabi, en dragon vulcanon te lekker! Top!
31 mei 2019 om 23:12 Eten was prima. Niet bijzonder. Maar bezorgtijd was belachelijk lang. Bijna 1,5 uur gewacht op bezorger
28 mei 2019 om 17:12 Delivery took 30+ minutes more than initially indicated
25 mei 2019 om 11:37 Sushi was oke. Geen verse vis. Bezorging duurde lang en de bezorger werd telefonisch waar wij bij stonden door zijn baas uitgescholden.... ???
22 mei 2019 om 19:24 Altijd heerlijk, het wachten meer dan waard!
19 mei 2019 om 20:40 Ik had te weinig sushi gekregen, binnen 10 minuten stonden ze opnieuw voor mijn deur met mijn overige sushi en extra. Zeer tevreden.
13 mei 2019 om 19:38 Wij zijn enorm teleurgesteld: eten was lekker hoor, maar levertijd stond op 50 minuten, wat flink lang is, maar uiteindelijk dus 1,5 uur!! Bijna 2x zo lang. Daar geen communicatie over, telefonisch niet bereikbaar, niets. Echt een aanfluiting!
12 mei 2019 om 23:27 Er zat geen gember bij dit keer, en in de Dragon Vulcano rol was de asperge nog rauw