YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yuki Sushi Leiden. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 19:27 Avocado was bad … way too hard to eat. Otherwise the poke bowl would have been excellent as always.
18 jun 2022 om 21:01 Lekker eten (maar wel veel dezelfde smaken) snel en goed bezorgd
17 jun 2022 om 22:02 Sushi was erg lekker en super vers. Bezorgtijd was zelfs 10 min korter dan aangekondigd!
16 jun 2022 om 14:58 De poke bowls waren écht zalig, we hadden een zelf samengestelde poke bowl. Alle ingrediënten waren vers, smaak was top! Alleen jammer dat we er méér dan een uur op moesten wachten, en dat voor een lunch.
9 jun 2022 om 22:32 Eten zoals gewoonlijk heerlijk, alleen de bezorgtijd was veel te lang.
5 jun 2022 om 14:33 Supersnel, superlekker! Helemaal top!
24 mei 2022 om 23:55 Lekkere pokebowl, goede sushirijst. Jammer dan ik niet voor een ei of tofu kan kiezen ipv vlees. Ik kan wel voor ei kiezen ipv groenten, maar ik wil ei of tofu ipv via of vlees. En alle groenten :) Lekker chocolaatje altijd als toetje!
22 mei 2022 om 20:23 Volgens app zou het een uur duren, gelukkig eerder
21 mei 2022 om 23:08 Heerlijke sushi en sashimi
21 mei 2022 om 9:15 Op de site stond dat het 20-25 minuten zou duren, het sms’je gaf 62 minuten aan, de uiteindelijke bezorgtijd was bijna 75 minuten. En we bestelden pas rond 19.40 dus ook niet in de top tijd. Daar kan het heerlijke eten niet tegenop.
21 mei 2022 om 6:46 Erg lekkere sushi’s. De sashimi was ook echt goed gekozen en gesneden stuk zalm en tonijn. De rijst was erg lekker, heel goed klaargemaakt. Alles was ook erg netjes gemaakt. Vakwerk en de bestelling werd keurig op de gevraagde tijd geleverd. Top!
20 mei 2022 om 21:33 Sushi was op z’n kant bezorgd waardoor het één grote klont was geworden. De poke bowl was vooral heel veel rijst