YUKI SUSHI LEIDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2491 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yuki Sushi Leiden. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 2:05 Heerlijke pokebowl gehad!
23 sep 2022 om 20:33 Superlekkere sushi met goed verrassende combinaties
22 sep 2022 om 20:13 De helft van de poke bowl was rijst.. echt te veel
16 sep 2022 om 18:35 super!
14 sep 2022 om 18:48 Crispy salmon skin in creamcheese en When chicken is crispy sushi waren top, de Dragon vulcano roll viel iets tegen denk dat de geflambeerde maionaise er niet op/in zat? wel lief dat er een chocolade cake bij zat alleen zat er weinig smaak aan
10 sep 2022 om 21:01 Eten was prima, bezorger enigszins verdwaald in mijn appartementencomplex waardoor het even duurde voordat de bezorger er was.
2 sep 2022 om 12:44 Heerlijk
30 aug 2022 om 20:37 Had een pokebowl besteld met krokante kip. Kip kon je het niet meer noemen, hele taaie droge zwarte stukjes. Zat verder ook geen sausje bij dus viel erg tegen.
23 aug 2022 om 11:00 Er zaten enkele hapjes bij die overduidelijk niet vers waren. Jammer, want voor de rest was het wel goed.
21 aug 2022 om 21:53 Eten helemaal prima. Bezorging ronduit matig. Een onvoldoende zou mijn leraar zeggen. 20-40 min bezorgen, is geen 90 min he? Je vriendin blij maken met 9-gangen en vervolgens zeggen dat we alleen voor en hoofd doen wordt ook niemand blij van. X
16 aug 2022 om 19:47 Matig, had er toch wel meer van verwacht. Zelf maak ik het toch wel stukken beter voor minder geld. Eerste -en meteen de laatste- keer dat ik hier bestel.
14 aug 2022 om 20:18 Heerlijk eten, goede kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd met een electrische wagen