YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2283 beoordelingen
27 nov 2020 om 22:22 Het was het wachten waard alhoewel twee uur wachten wel erg lang is.
25 nov 2020 om 20:30 Ordered at 17:55h called the restaurant about whereabouts of the delivery at 19:40h - food was apparently sent out for delivery- 20:30h still no food. I know times are hard for all. But no service from either the restaurant nor Thuisbezorgd.nl
24 nov 2020 om 4:01 Beste sushi in de regio
23 nov 2020 om 12:37 eten was top, 20 minuten eerder bezorgd maar alles in de doos was door elkaar geschud sushi daardoor uit elkaar gevallen jammer
16 nov 2020 om 16:45 Beste sushi van Leiden
13 nov 2020 om 20:47 Smaak goed, maar door bezorging was de sushi wat geplet aangekomen. Jammer.
7 nov 2020 om 20:23 Sushi was wel lekker maar viel uit elkaar. Kwam in 2 doosjes, helemaal vol gepropt en de gember in een bakje er bovenop geplant, zonde van de sushi. Valt nog veel te verbeteren.
27 okt 2020 om 8:21 De sushi was echt heerlijk, super vers, smaakvol, daar hebben we van genoten! De bezorging daarentegen slecht, 2 uur hebben we moeten wachten, geen telefoontje of berichtje en niet bereikbaar!
18 okt 2020 om 12:24 Bezorging top maar kwaliteit viel ons echt tegen in vergelijking met de concurrentie in Leiden. Sorry we komen voorlopig niet terug
17 okt 2020 om 13:16 Hele lekkere sushi! Bezorging duurde wel langer dan aangegeven maar uiteindelijk helemaal in orde :-)
8 okt 2020 om 22:21 What a shame. Orders go from wonderful to very poor. Tonight was poor. Salmon had a wrong taste, tuna was off and the sushi box "fish in the sea" had maki with cucumber. I was hoping for fish, so why cucumber?