YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2002 beoordelingen
22 apr 2019 om 20:44 “Tuna that got away from being put in sushi of sashimi“ is different from what looks like from a photo. Also as for the other ordered food, each sushi is a bit small. I’d like to see bigger pieces.
21 apr 2019 om 9:02 Goede kwaliteit
20 apr 2019 om 16:48 Yuki Sushi, beste van leiden!
15 apr 2019 om 11:53 It said for 30 minutes that the delivery was already delivered even though we hadn't received anything. When we received the bag it was broken on one side and some of the packaging was a bit damaged as well. Food was good though!
14 apr 2019 om 12:30 fantastisch lekker!
13 apr 2019 om 18:24 Hele lekkere maar vooral verse sushi. Beste van Leiden! (Tip: dragon vulcano)
13 apr 2019 om 16:49 Lekkere sushi en snelle bezorging. Zeker een Aanrader!
6 apr 2019 om 23:48 Zeer slecht; bezorging duurde veel te lang, 1,5 uur. Zolang dat we het niet konden eten omdat we weg moesten
6 apr 2019 om 22:30 De sushi van Yuki is heerlijk. Maar de gember die ik erbij besteld had heb ik niet gekregen. En de bezorger was naar het verkeerde adres gegaan (Leiderdorp ipv Leiden) dus daardoor duurde het wat lang.
4 apr 2019 om 7:19 Een sms van thuisbezorgd die bezorging binnen 15 min belooft en vervolgens pas na anderhalf uur bezorgen. Aan Yuki Sushi lag het niet; de sushi stond klaar maar de bezorger kwam maar niet... Waardeloos!
3 apr 2019 om 21:11 Op dit moment het beste Japanse restaurant van Leiden!
3 apr 2019 om 20:28 Helft sushi weggegooid Oud en bijsmaak Sashimi tonijn korrelig en taai.