YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2175 beoordelingen
8 apr 2020 om 11:36 Op mijn verjaardag sushi besteld. Vanwege de gelegenheid gekozen voor Yuki Sushi ipv sushi bij grotere ketens. Meerdere bijzondere (en duurdere) rollen uitgekozen. Sushi's waren geplet en zagen er niet mooi uit, bezorgtas was vies. Teleurstelling..
7 apr 2020 om 11:34 Vrij prijzig voor wat je krijgt. smaak was okay, verpakking beetje knullig. De extra bestelde gember ontbrak totaal ! Ondanks dat ik uitdrukkelijk in de opmerking had geschreven " let op ! het is 8 B! dat is achter, kon hij het niet vinden en stond v
3 apr 2020 om 22:48 Het aangeven van de bezorgtijd loopt tot maximaal 90 minuten; om 18.56 uur, om 21.17 uur sushi ontvangen, absurd!! (PS zalig eten!)
2 apr 2020 om 22:33 Heerlijk!!
30 mrt 2020 om 8:55 Goede sushi, de specialiteiten van de chef nog niet geprobeerd maar misschien een volgende keer! We hadden een tijdstip aangegeven dat we de sushi wilden en ze waren op tijd
29 mrt 2020 om 18:42 Heerlijk sushi, rijst was geweldig. Nog nooit zulke goede bezorg-sushi gegeten. Enorme aanrader. Vermijd de grote ketens en bestel het hier!
28 mrt 2020 om 20:54 Heerlijke sushi en hele snelle bezorging!
27 mrt 2020 om 18:51 Top sushi echt nergens beter!! Bezorger levert omgekeerde bakjes waardoor rommelige rol. Smaak er niet minder om maar leek alsof brommer via Duinrell is gereden.
25 mrt 2020 om 22:59 Iets mis gegaan bij bestellen. Dat snap ik. Maar niemand zit op 630gram! wasabi te wachten bij een bestelling voor twee personen. Enig contact daarover had ik wel op prijs gesteld.
16 mrt 2020 om 20:56 Sushi van Yuki is de beste van Leiden!