YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2230 beoordelingen
2 jul 2020 om 22:46 Rijst moest nog gekookt worden en de vis nog gevangen zeker? Ben groot fan.... maar letterlijk 2 moeten uur wachten. Is niet normaal
1 jul 2020 om 21:30 bestelling gedaan t zou 58 min duren voor we onze bestelling mochten ontvangen en na 98 minuten en 6x yuki zonder gehoor te hebben gebeld dan eindelijk ons eten ontvangen Yuki sushi super slecht bereikbaar bezorger zorg dat je je tip van yuki ontvangt
1 jul 2020 om 21:16 Zijn inmiddels 2 uur verder... Restaurant neemt niet op, thuisbezorgd heeft nog geen reactie gegeven... schandalig!! Kan het eten geen beoordeling geven want er is niks bezorgd!!!!
27 jun 2020 om 17:47 Heel erg lekker
26 jun 2020 om 22:19 Was weer super Yuki zoals altijd, genieten!
25 jun 2020 om 10:18 Verrassend snel bezorgd, en ontzettend lekker. Wij hadden de "Double dragon" box besteld (50 stuks waarvan 24 kleine sushi). De kleine sushi is vrij gewoontjes en kun je een beetje als opvulling zien, maar de rest is geweldig, Onze nieuwe go to.
21 jun 2020 om 21:32 Iets te laat, maar voor de beste sushi van de regio is het niet erg om even te wachten.
21 jun 2020 om 20:20 Let’s try sushi boxen bevatten meet sushis met krab, dan komkommer en zalm. Die vonden wij niet zo lekker. De rest verrukkelijk!
15 jun 2020 om 13:11 We hadden aangegeven het eten zo snel mogelijk te ontvangen en kregen als indicatie dat het ongeveer een uur zou duren, maar het kwam al na ongeveer 40 minuten; een aangename verrassing want het eten was heerlijk!
12 jun 2020 om 10:30 Lekkere sushis, nog beter met de huisgemaakte gember. Bezorging was precies op tijd.
9 jun 2020 om 8:26 De bezorging was iets later, maar so als altijd vriendelijk. Het eten was super lekker en bijzonder. Wij hadden voor een feestmaal besteld en JA! Dat was het Bedankt
5 jun 2020 om 13:29 Heerlijke goed gevulde sushi en aardige bezorging. Dank!!