YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2049 beoordelingen
11 aug 2019 om 22:16 The order was made at 17:58. The tracker confirmation said it would take 20 min. After 30 minutes I tried to call 5 timesbut no one picked up. The tracker said the order was delivered at 19:00 but it didn't arrive till 19:30 and the food was shuffled
4 aug 2019 om 20:17 De tonijn was helaas niet vers en de rijst mag naar onze mening wel wat minder zout bevatten. Bezorger was wel érg op tijd, 20 minuten eerder dan dat werd aangegeven (wat in ons geval lastig is ivm klein kindje)
4 aug 2019 om 17:48 Vis was niet vers
3 aug 2019 om 23:37 eten was erg lekker. Hele verse sushi.
29 jul 2019 om 14:56 Niet vers
25 jul 2019 om 18:32 blijft de beste!
19 jul 2019 om 23:14 Unremarkable sushi box, after more than 1 hour waiting time. Ordered extra ginger - I doubt I got that
12 jul 2019 om 21:09 Snelle bezorging. Het eten rook erg sterk naar vis, wat voor mij betekent dat het niet super vers is. Deeg van de dumplings is erg hard, vulling is lekker. Niet alles opgegeten en dat zegt genoeg. Ik bestel voortaan ergens anders
6 jul 2019 om 21:13 Bezorging duurde heel lang, hoewel hier wel over gebeld was met de vraag of ik het wilde annuleren. De sushi is lekker maar kwam niet met wasabi en ook 1 toevoeging vergeten.