YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2262 beoordelingen
26 sep 2020 om 7:46 Always delicious food. This time I had Zalm sashimi (tasty fresh thick pieces), Outside roll with tuna seabass salmon on the outside (fresh tasty!), dumplings (again tasty filling) and tried crispy chicken: loved The texture and marinade.
19 sep 2020 om 21:48 Heerlijk!
19 sep 2020 om 0:27 Droog oude vis. Heb het weggegooid
2 sep 2020 om 0:39 Bestel er nooit meer. Zalm was duidelijk niet vers. Maar het allerergste is dat we haren in ons eten vonden die niet van ons waren. Heel vies!
26 aug 2020 om 21:25 Eten was prima. Bezorger keek mij niet in de ogen aan en was blijkbaar aan het bellen.
13 aug 2020 om 19:54 Het eten was qua smaak goed, maar de sushi viel uit elkaar en het leek alsof de bezorger (of iemand anders) het had laten vallen. Ben beter gewend.
7 aug 2020 om 21:52 4 rollen voor bijna 60 euro. De gefrituurde rollen waren niet krokant maar snotterig. De avocado was hard en niet rijp. De sushi viel uit elkaar. Niet positief en zeker niet het geld waard. Alleen de soft pink eye met kip en cranberries was erg lekker.
30 jul 2020 om 10:49 Eten was lekker. Maar warme burgertjes komen steevast door elkaar gehusseld aan.....liggen waarschijnlijk schuin in de tas.... Smaken heerlijk maar zien er niet uit...
27 jul 2020 om 12:45 Door de perfecte rijst is deze vers gemaakte Sushi onovertroffen, de lekkerste die ik in Leiden ooit gegeten heb. Je proeft dat deze Sushi Chef in drie sterren tenten het vak heeft geleerd! En dat alles voor een hele normale prijs!