YUKI SUSHI LEIDEN

YUKI SUSHI LEIDEN De enige sushichef met ervaring in een 3 sterrenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1646 beoordelingen
19 sep 2017 om 16:22 Tonijn was bedorven. Was helemaal verkleurd en smaakte ook oud. Had helaas een grote bestelling maar kon een deel meteen weggooien. Never again.
15 sep 2017 om 3:55 Heerlijk
14 sep 2017 om 14:38 We hadden op basis van de plaatjes besteld waar ook meerdere vegetarische sushi te zien waren (met ei en asperge) maar we kregen nauwelijks vegetarische sushi. erg jammer voor de vegetariƫr in onze midden.
12 sep 2017 om 14:18 Lekker eten. Sushi was vers en snel geleverd.
8 sep 2017 om 21:44 Kwam na 90 aan met een kapotte tas, waardoor alle sushi overhoop lag. De bestelling was niet compleet. Ik belde, na twee keer te horen dat ik zou worden teruggebeld en 30min later, zou het onderweg zijn. Nu, 2,5u na bestelling, wacht ik nog op het laatst
6 sep 2017 om 17:58 Heerlijke sushi, altijd vers en topkwaliteit. Fantastisch.
5 sep 2017 om 21:14 Bezorging was 45 later dan afgesproken. Sushi was oke. Maar niet super.
4 sep 2017 om 16:20 Er zaten 6 potjes wasabi bij en geen gember :-( Ook erg jammer dat er geen endamame besteld kon worden ?!! De bestelde sushi waren verder erg lekker :-)
2 sep 2017 om 13:40 Sushi zag er grauw uit en was slecht gerold. Het smaakte ook zeker niet vers. Geldverspilling!
2 sep 2017 om 7:21 De sushi was prima. Maar 75 minuten wachten op bezorging, zonder een telefoontje dat het langer gaat duren, is slechte service.
28 aug 2017 om 17:04 In de middag besteld dus geen drukke tijd en alsnog hele vieze sushi gekregen. Rijst smaakte oud en weinig rijst bij de inside out. Slecht gerolde sushi
28 aug 2017 om 9:09 Lekker eten met snelle bezorging. Het bakje van de wakame ging alleen open. Maakt verder niet heel veel uit